ØKOTURISMEBEDRIFT


Romsdal Aktiv er
sertifisert som en av
de første norske
økoturismebedriftene; Klikk her...

SIKKERHET

Informasjon om
sikkerhet; Klikk her...

SLIDESHOW

Romsdal Aktiv
Slideshow; Klikk her...

VILLA ROMSDAL

Villa Romsdal -
Leilighet og rom til
leie; Klikk her...

AKTIVITETER

Kanoturer
Kajakkturer
Grotting
Elvebrett
Skoler
Bedrifter
Utdrikningslag

KURS

Romsdal Aktiv arrangerer diverse kurs i kano og kajakk. Klikk her...

TURISTINFORMASJON

Visit Åndalsnes

PRESSEKLIPP

Les hva pressen skriver om Romsdal Aktiv; Klikk her...

SPONSOR

Romsdal Aktiv støtter og sponser Kreftforeningen
Romsdal Aktiv støtter og sponser Kreftfoerningen
     

Romsdal Aktiv - Kurs

 
Kanokurs fra Norges Padleforbund
 

September 2007 ble det første Aktivitetslederkurset for kanoinstruktører holdt i Norge i regi av Norges padleforbund. Med på kurset var Alf Vidar Ebbestad og Torkil Kroken Ebbestad fra Åndalsnes. På kurset var det seks deltakere og dette er de første utdannede aktivitetslederne innen kano. Norges padleforbund har laget en kursstige og bestemt at det skal gis våttkort innen kanopadling. Dette er et bevis på at padleren har gjennomgått et introduksjonskurs eller nybegynnerkurs i kanopadling. Padleren skal etter slike kurs kunne det grunnleggende for å padle kano. Romsdal Aktiv har lagt inn kurs med våttkort som en tur enten på Istra eller Rauma. Kurset for å ta våttkort kan også tas på en fjord eller annet sted.

Samtlige av Romsdal Aktivs turer har innlagt kurs som fører til våttkort i kano. Se link om kursstigen fra Norges padleforbund: www.padling.no/t2.asp?p=29074

Pris per person kroner 600.
Det er et tillegg på kroner 150,- for de som ønsker våttkort.

 
Introduksjonskurs i elvekajakk
 

Kurset er en introduksjon og en smakebit  på elvepadling. Kurset passer for alle som kan svømme og trives i vann. Målet er å bli kjent med kajakken og utstyret. Deltakeren skal lære å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Padleteknikk blir gjennomgått, og det blir forklart om sikkerhet på elv. Å komme seg ut av en veltet kajakk skal også vises.  Det samme gjelder kameratredning. Kursets varighet er rundt tre timer. Det er ingen krav til tidligere padlekunnskaper. Kursdeltakerne får våttkort fra Norges padleforbund etter gjennomført kurs. Vi avslutter med en liten tur på rolig elv. Instruktørene holder alt nødvendig utstyr som vest,  våtdrakt, neoprensko og hjelm. Ta med ekstra skift, ullundertøy eller superundertøy og håndkle.  Drikke kan også være praktisk å ha med.

Aldersgrense: 16år. Varighet: 4 timer

Pris per person kroner 800.
Det er et tillegg på kroner 150 for de som ønsker våttkort.

 
Introduksjonskurs i kajakk
 

Romsdal Aktiv arrangerer introduksjonskurs i både havkajakk- og flattvannskajakk. Du får lære om kajakken og det andre nødvendige utstyret. Etter endt kurs kan du bruke kajakk, åre, trekk og redningsvest. Løfting, bæring og sjøsetting av kajakk vises. Grunnleggende padleteknikk blir forklart og du får lære hvordan man kommer seg ut og inn av kajakken ved strand og brygge. Det er også viktig å lære hvordan man kommer seg ut av kajakken ved en velt. På kurset snakkes det også om sikkerhet, selvredning og kameratredning. Du som skal være med på kurset må kunne svømme. Laveste alder for å være med er 12 år. Kursvarighet er tre timer. Romsdal Aktiv har alt utstyr. Bruk fritidsklær og ta med klesskift og håndkle. Kurset inkluderer våttkort fra Norges Padleforbund; Se link: www.padling.no/t2.asp?p=29074

Pris per person kroner 700.
Det er et tillegg på kroner 150 for de som ønsker våttkort.

 
Spesialkurs i kajakk
 

Romsdal Aktiv kan også ta på seg spesialkurs innen havkajakk- og flattvannskajakk. Ønsker du å forbedre teknikken for å padle mer effektivt kan vi hjelpe deg. Både individuell kursing og kursing i grupper kan være aktuelt. Kom gjerne med andre ønsker også. Vi blir enige om prisen.
Det er et tillegg på kroner 150 for de som ønsker våttkort.

 
Betingelser

Se betingelser ved bestilling av tjenester fra Romsdal Aktiv: Les mer...